JEST VHODNE PSOVI VYLOZIT KOTEC KASTANOVYM LISTIM

14.01.2012 20:51

rudyszwald-polsko

witam jsem polak a dozwedel jsem se o wasi poradne mam psika vlcaka a chtel bych vedet jestl jest vhodne psovi vylozit kotec kastanovym listim rika se ze to odpuzuje psum ze srsti blechy vsi parazity a podobne tim se chci zeptat vas co je na tom za pravdu o vasi poradne jsem se dozwedel od ceskego obcana z hati wase poradna mnie zaujala s pozdrowienia peter grygarczik rudyszwald.

 

PP Věrka

Dobrý večer pane Petere Grygarcziku,
tak toto slyším poprvé. Nikdy jsem se s tím nesetkala, takže Vám to pane Peter nemohu ani doporučit, ale ani naopak. Vím, že po vystlání psího pelechu, nebo kotce, ořechovými listy se psi většinou drbou, takže to není dobré a může to způsobovat různé alergie, ikdyž je Ořech léčivý.

Spíše bych zkusila CYPRIŠ. Větvemi z cypřiše se vystýlal pelech psů, poněvadž odpuzuje blechy a také psí zápach. Odskoušené to ale nemám.

Jinak proti všem psím parazitům celkem dobře fungují PIPETKY (zakoupíte u veterináře) nebo stačí nastříkat pejska ( chraňtě oči i uši ) třeba DIFFUSILEM, což je Ochranný antiparazitární přípravek pro psy a kočky k hubení blech, klíšťat, vší, všenek, roztočů a pod..
Účinně a okamžitě hubí blechy, vši, všenky, klíšťata , roztoče atd. vyskytující se v srsti zvířat. DIFFUSIL je také vhodný na ošetření domácích hlodavců. Nedráždí pokožku zvířat. Zároveň preventivně brání novému napadení parazity po dobu několika hodin až dnů, podle okolních podmínek (sucho, mokro ap.).

Přípravek DIFFUSIL také hubí i vajíčka larvy a kukly parazitů, proto se také používá na očistu a dezinsekci okolí zvířat (kotce, koše, boudy, deky, koberce, hnízda aj.) což znamená vystříkat s ním právě pelíšek nebo kotec a vždy ho nechte chvili vyvětrat, než tam psa pošlete, aby se neudusil.
Takže doufám že jsem aspoň trochu pomohla, mějte se a pozdrav vlčákovi.