JMENUJI SE DUKSA . . :)

08.01.2013 19:04

Veterinární převoz a výcvik psů

 
‎*** HLEDÁME TOHO NEJLEPŠÍHO PÁNA NEBO PANIČKU ***
...PRO TUHLE ÚŽASNOU FENEČKU. 
 
Fenka Duksa, něco málo přes rok stará fenka křížence NO byla loni na konci srpna odchycena na Sokolovsku po velmi ošklivé autonehodě.
její zdravotní stav byl natolik vážný, že fence hrozila minimálně amputace končetiny.
Zželelo se jí mnoha lidem, a bojovalo se dlouhých půl roku o to, aby mohla nadále plnohodnotně žít. neskutečně moc probdělých hodin, neskutečně moc cestování do veterinární ordinace a zpět, neskutečně moc peněz, a nezlomné odhodlání několika málo lidí je ještě málo proti tomu, co chtěla samotná Duksa. I když to bylo někdy velmi složité, neznáme trpělivějšího pejska, který by se tak trpělivě nechal ošetřovat, nechat si působit další a další bolest, a přes to na člověka nezanevřít....
V tuto chvíli je duksa po amputaci dvou prstů a dvou článků na levé kyčelní končetině. Rány jsou zahojené, z Duksy je zdravý a nadmíru spokojený pes. O svém handicapu "neví". Aspoň tedy dělá že neví. Budoucí majitel musí počítat s tím, že fenka vyžaduje skutečně pevný plot a při procházkách dávat pozor na projíždějící auta. Občas má tendenci za autem vylítnout, ale to není nic, co by se nedalo odstranit. Také procházky by měly být úměrné jejímu aktuálnímu stavu. Až jednou Duksa zestárne, a bude z ní psí babička, bude pravděpodobně vyžadovat teplejší místečko, kloubní výživu a o občasnou kontrolu na veterině. Duksa se nachází v obci Stará Chodovská (okr.Sokolov). 
.................................................................................................................................
poznámka:
Pro Duksu nehledáme majitele za každou cenu. je pochopitelné, že pokud byla ukradnuta několikrát hrobníkovi z lopaty, budeme nového majitele vybírat opravdu důkladně.
 
Pokud Vás Duksin příběh zaujal, ale nechcete/nemůžete si ji osvojit, a přesto by jste pro ní rádi něco udělali, můžete zanechat drobný příspěvek na její ošetření ve veterinární ordinaci Vetmedik ve Vintířově. Jen léky a operace dosáhly částky skoro 20 000,- Kč, a tuto částku uhradila/ vzala na svá bedra zrovna veterinární ordinace Vetmedik...Děkujeme za pozornost! 
 
Jak jsem se uzdravovala a jak mi dobří lidé pomáhali? . . . viz foto 

 
Místo focení: Veterinární ordinace Vetmedik
27.8.2012 RTG zlomeniny Duksy po autoúrazu — v Veterinární ordinace Vetmedik. 
toto jsou autentické fotografie vážných zranění Duksy
 
 
 
Kontakt: 
 
Petr Prokeš 
Stará Chodovská 13, Chodov, CZ
tel.: +420 725 768 396
e-mail: veterinarniprevoz@seznam.cz