doplnění informací :)Už

26.06.2013 21:37

JUCHUCHŮŮŮ JUCHUCHŮŮŮŮŮŮŮ :)) máme to ale radostný den ;)

Už brzy se k tomu blíží a informace včetně povídání o výstavách s fotkami i videi budou dokončeny. Dále pak budu pokračovat ve Vašich dotazech ;) pak také bezva dotaz do ,,prezentace,, :D jak dle mne, vypadá výstavní kondice psa? Co a jak bych řekla na přístup vystavovatelů v kruhu a i mimo něj a také jak tedy vypadá pes ze zlata...? Mno, nevím zda v tomto dotazu se mám smát nebo brečet, ale je to očividně spešl dotaz a bude také vyžadovat spešl pozornost. . . rozhodně ale předem mohu říct, že žádný pes není ze zlata a přesto jsou pro nás, opravdové kynology naši psi ze zlata všichni ;) :) at mají oranžovou hlavu nebo ať jim klidně roste jeden chloupek proti srsti ne?? :DD :)) . . .ale ted zase trochu vážně ;)

Info o druhém semináři též napíšu, prozatím jak jste již mohli vidět fota zde tak fota najdete i na webu cvičiště ,,U PUNTÍKŮ,, kde jsme seminář pořádali a kde bohužel pak přišla velká voda, ale naštěstí díky hodným lidem, kteří pomohli, můžete na cvičák docházet i nadále ;) 

Zde stačí kliknout na ,,Galerii cvičiště ,,U PUNTÍKŮ,, a uvidíte jak fota nového cvičáku tak hned pod tím sjeďte trochu níž posuvníkem a jsou tam fota ze semináře vystavování II. :) přeji příjemné pokoukáníčko ;) vaše věrka s pejsky :)