DŮLEŽITÉ VAROVÁNÍ PŘED KANCEM !

29.03.2012 18:24

 ! POZOR napadení kancem POZOR !

Vážení přátelé pejsků,

přidán Nový článek o útoku kance na psa, respektive kance na lidi a pes se mezi ně postavil a bránil svou rodinu-smečku. 

Dnes mi přišel mail . . .

NEPŘEHLÉDNĚTE !!!

Fence držíme moc palce k brzkému uzdravení a majitelům hodně síly ! Budeme moc rádi, když nám dáte průběžně vědět, jak se psí holčičce daří, Děkuji. Článek viz níže najdete i v sekci PP- OSTATNÍ. 

 

Kateřina Charvátová
:) Dobrý den, chtěla bych se zeptat a zároveň vás poprosit, aby jste tady na Vašich stránkách varovala pejskaře.Dne 27.3.2012 jsme byli s Naší labradorkou za barákem v lese, na procházce jako každý den, okolo 6 hodiny, chodíme takhle už 9 let pravidelně, tenhle den byl ale jiný, zaútočilo na Nás divoké prase a Náše fenka jessi se mezi Nás a prase postavila.Poprali se a fenku Nám museli operovat, má velký trhanec který vede od zadku až k cecíkům na obou stranách.Také jí trošku nabral do oka, ale to čistíme a vypadá to že to bude dobré.Už hezky chodí, dokonce nepajdá.Chtěla sem se zeptat jestli mi neporadíte co by jí mohlo potěšit a zaroveň nějak pomoct.Zatím Nás napadlo jen jí přidat do žrádla vajíčko.Také Vás prosím aby jste varovala Vaše čtenáře :( Není to vůbec hezký pohled na to jak pejsek trpí.
Předem moc děkuji a přeji hezký den

 

Katka Charvátová
Sosnová u České Lípy
Labrador, 9 let

 

PP Věrka

Dobrý den, moc děkuji za info, ikdyž je smutné.

Vejce nedoporučuji, to kvůli salmoneloze. Léčbu určitě nechte na vetovi, ten by Vám měl doporučit, co je pro pejska nejlepší (aby nebyla v průvanu, jak s jídlem, dodržovat pitný režim apod). Mohu jen poradit, když ji budete mít u sebe třeba bude ležet na gauči, buďte s ní hodně v kontaktu např. aby byla o Vás opřená a cítila Vaši člověčinu a jistotu. Hlavně žádné stresové situace, jen klid a bezpečí :) Při procházce fenka vycítila nebezpečí, neváhala a hned Vás šla bránit ikdyž ji to málem stálo život. Nyní, když je zraněná a slabá potřebuje zase ona vědět, že Vy ji nedáte, že ve Vás má jistotu a bezpečí. Moc držím palce ať se holčička brzy uzdraví, je moc statečná ! :) 

 

Kanec při útoku na člověka !