Jak je na tom Jessi? Dobré i špatné zprávy,..

14.04.2012 23:47

Vážení čtenáři, i vy, co nevíte a dlouho jste tu nebyli,

27.března šli majitelé na procházku jako vždy se svou labradorkou Jessi, 9let. Šli po cestě blízko lesíku, kam vždy chodili a chodí i jiní. Bohužel se jim do cesty připletl kanec a nebýt fenky Jessi, která mezi ně skočila a bránila svou smečku-rodinu, by kanec svůj útok směřoval na rodinu. Průběžně vás tu o této statečné feně Jessi informuji, o následcích i o veškerém průběhu jejího zdravotního i psychického stavu. Jak to bylo vše od začátku si můžete přečíst ZDE

Nyní mi od Kačenky přišlo další Info, jsme stále v kontaktu. Tímto moc děkuji i za to, že nás všechny takto průběžně informuje !

Také strašně moc držíme Jessi palce aby vše zvládla a DOPORUČUJI určitě KLIDNÝ REŽIM ! žádné skoky, žádné řádění ani lehké hopsání. ,,Jessi, budeš to prostě muset vydržet, než se zcela zahojíš, tak se drž a hodně spinkej, pořádně papej ať máš sílu a jsi brzy fit jako dřív !! :) Myslíme na tebe a celou rodinu, Držte se !!,,

Kačenka CH.

Dobrý den, mám pro Vás nové zprávy, špatné i dobré, nejdříve ty dobré, tak jsme byli včera, pátek 13. na uplném vyndání stehů, veterinář se sám chválil jak to má pěkné, i Nám se to moc líbilo :) Jessi jsme si přivezli doml, na noc jí ještě nechali límec a ráno jí ho s radostní zbavili ....bohužel okolo 6h večer, poletovala na zahradě a celé se jí to roztrhlo :( takže jsme si to pro úspěch celé zrekapituovali ....právě teď jsme si jí přivezli znovu po narkoze domů a spinkáme ....když jsem psala že je hrozné vidět psíka trpět, tak jsem doopravdy nečekala že to uvidím znovu, ještě tak brzy po té.

Jsem moc ráda, že na Nás myslíte, taky na Vás myslíme, jak se má Oskárek? Co jeho váha, je to už lepší? :( doufáme že ano, budeme na Vás myslet i dále.

Držte Nám palce ať se Nám druhé kolo povede lépe, bez dalších následků.

 

Hezký víkend Vám i Vaší smečce :)

 

Jessi po první operaci