Máme toho hodně,.. Bohužel život přináší i smutné věci, které je těžké ustát,..

06.04.2012 02:41

Naši psí milovníci a čtenáři,

protože toho máme moc a moc, budu sem vše postupně přidávat. Omlouvám se za pozdější aktualizaci, ale v posledních dnech je vše opravdu náročné a je nadlidský úkol vše ustát pevně na nohou. Bohužel, mám nejednu smutnou zprávu :(

Náš dalmatin Oskar byl otráven jedem FURADAN a 5 dní bojoval o život.. Je to moc náročné a slzy se prostě udržet nedají. Moc prosím držte palce i jemu. .

Doplním nové info o Labradorce Jessi, která ve svých 9ti letech neváhala a bránila svou rodinu před kancem, který se na ni vrhl. I přes velké bolesti, které má, má také jako náš Oskárek obrovskou vůli žít, vše je vidět na fotkách které také již brzy přidám, snad zítra bude trocha času..     Info o Oskárkovi, o jeho otravě a o celém průběhu přidám později, a to včetně fotek. Článek o něm bude varováním a i návodem jak rozpoznat otravu psa, ikdyž následky mohou být různé. Pevně se modlíme, doufáme a věříme, že vše dopadne štastně, ikdyž je to opravdu moc bolestné. Oskar je taky moc statečný chlapeček. Jestli bude mít ale otrava nějaké následky nebo ne, se budeme postupně dozvídat z dalších rozborů Oskarovy krve, postupně, po celou dobu léčení. V jeho těle ( laboratoř krev) byla strašně vysoká hladina fosforu, která se běžně nevidí... Postupně budu informovat dál jak celá situace bude pokračovat.

Velmi děkuji naší klinice H-vet ( https://www.hvet.cz/ ), která Oskárka léčí, udržuje ho při životě a dělá první poslední, aby mu pomohli. Děkuji i ostatním, kteří nás podporují a dodávají nám sílu do tohoto boje o život.

OSKÁREK DOSTÁVAL KAPAČKY KAŽDÉ 4 HODINY, BĚHEM OTRAVY ZHUBL 20 Kilo (MĚL 39 A NYNÍ MÁ 19 KG)