PODZIM NÁS NEŠETŘÍ A MRAZIVÁ ZIMA JE TÉMĚŘ VE DVEŘÍCH

07.10.2013 13:39
PODZIM NÁS NEŠETŘÍ A MRAZIVÁ ZIMA JE TÉMĚŘ VE DVEŘÍCH
Hezké pozdravení všem účastníkům :)
Je mi to moc líto, ale je velmi málo času na všechny dotazy, není možné zodpovědět všechny, ale snažím se jimi prokousávat postupně :) nyní bude také následovat odmlka, tedy časový režim, kdy tu nebudu. Řeším opravdu akutní dotazy, které musí být zodpovězeny bez odkladu, i těch je mnoho. 
 
Dále, samozřejmě ne všechny odpovědi jsou zveřejněny, ano, dle Vašich přání. Mám také velmi zahlcený jak mail tak na fb soukr. zprávy, ale bylo by opravdu lepší, napsat tam Vaše dotázky veřejně :) poněvadž nemusím odpovídat jen já a třeba si tam můžete popovídat či vyměnit zkušenosti i s ostatními ;)
 
Ještě bych chtěla upozornit, že jak jsme již pocítili zimu a mrazivé počasí, platí to i o našich chlupatých kamarádech :)
Proto dop.,: máte-li pejska venku, rána i noci jsou již velmi chladná, rozhodně nic nezkazíte přidáním vit. C, pro starší či zatížená plemena na klouby, nemocné pejsky určitě přilepší kloubní výživa, kdy v tomto počasí jim zima přitěžuje, stejně tak chladná rána, kdy se pejsci budí a začínají rozpohybovávat svůj pohybový aparát. pp věrka