POJIZERSKA DOG SHOW + Speciality Club Show DK CZ 27.4.2013, Mladá Boleslav

05.05.2013 14:42

XIV. POJIZERSKA DOG SHOW, 27.4.2013, Mladá Boleslav
borzoi judge: Libuše Ubrová (CZ)

SHOW HANDLING: Niky Oříšková

Na tyhle výstavy jsem se už moc těšila, ikdyž jsem věděla, že to bude velmi náročný den :) (To, že jsem jela s horečkou a téměř ale úplně bez hlasu, tedy angína, a ještě cca 2 hod spánku nebudu nijak rozepisovat)

Ráno začalo pěkně, všichni připraveni, tedy já Aki a Tim jsme vzali těžkou krosnu, a vyrazili na hlavní nádraží na vlak směr Ml. Boleslav:)

Už ve vláčku jsme se mazlili se spolujezdícími a včetně pana průvodčího, který se u nás zastavil a povídal si také o jeho pejskovi a i tom, kterého měl před ním jako prvního. Cesta celkem ubíhala a jelikož jsem nemohla mluvit, poslouchala jsem pana průvodčího jak s radostí vyprávěl o svém pejskovi a přitom si dělal canisterapii :) Bylo to velmi pěkné, protože cestou zpátky jsme zase potkali pro změnu paní průvodčí, která se u nás také zastavila a povídala nám o jejím bíglovi :) a to cestou ještě nastoupilo 12 dětí i s vedoucími, kteří se taky vrhli na canisterapii a užívali si cestu společně s našimi pejsky :) a ikdyž cestou domů jsme byli velmi unaveni, bylo to moc fajn :) 

A jak začala výstava? Jen jsme dorazili přímo na místo, Aki i Tim se rozhodli vyvenčit, a protože jsem měla štěstí při sbírání bobešů, rovnou jsem dotoho šáhla :) takže co dodat dál . . . :-D :))

Výstavy v Bolce již známe, jezdíme na ně a vždy se nám moc líbilo. Mě se tahle také moc líbila. Oba kruhy jsme našli celkem hned, vyzvedli vše potřebné, a když dorazila Niky, vyzvedli jsme ji u vstupní brány. A šup šup Niky dostala do ruky barzojíky, na nic se nečekalo a hned na prostorovku. Vše proběhlo naprosto přepychově tak ted už jen čekat, až výstava oficiálně začne a Niky s Timínkem a Akirou přijdou na řadu :) Mezitím jsem se za nimi ještě párkrát stavila :) No a protože mezitím co se začala tato XIV. Pojizerská výstava psů, začínala se zahajovat také Speciální výstava DK ČR, tedy dalmatini :) Na ty jsem už spěchala zase já :) 

Vystavovala jsem krásnou mladou psí slečnu jménem Majda :) , která byla prvně na výstavě.

Tyto výstavy byly prostě bezva :) a pořídili jsme jak fota tak i videa ;)

 

ATMOSFÉRA BYLA jak se tak říká K NEZAPLACENÍ . . .

. . . a můžu jen se spokojeným úsměvem dodat, že tyto výstavy by se daly nazvat ,, NA POHODU" :) :) :)
:) Opravdu, byly to jedny z nejpohodovějších, které jsem kdy zažila :)

V Boleslavi vládl naprostý klídek, všichni byli pěkně rozjetí v plném proudu výstavního dění ;) a lidé se spolu bavili přátelsky a nouze o pokec s kýmkoliv opravdu nebyla :D ;) bezvadně si člověk pokecal snad s každým, včetně u stánků s prodavači ;) :)

Víte, jakákoli výstava v Boleslavi je vždy provázena příjemným pocitem a přirozeným klidem, myslím si, že by Krásnou louku, kde se vždy vše koná, mohly klidně přejmenovat ,,KRÁSNÁ POHODOVÁ LOUKA" 

Moc se nám opět líbilo a těšíme se zase někdy příště ! :) :) 

 

A JAK JSME DOPADLI?? . . .

 

TIMUR FI-IT

třída otevřená: Výborný 1, VÍTĚZ TŘÍDY
class open: Excellent 1, CLASS WINNER 

Aki a Tim - soutěž o Nejlepší pár
Aki and Tim in competition of The Best couple.

Show handling on couple myself.
 

Děkuji za show handling Niky Oříšková. :)
Thanks to Niky Oříšková for show handling. :)

 

AKIRA NEVASCA

třída otevřená: Výborný 1, VÍTĚZ TŘÍDY, KRAJSKÝ VÍTĚZ,

                            VÍTĚZ MLADÉ BOLESLAVI, BIG2

class open: Excellent 1, CLASS WINNER, COUNTRY WINNER,

                     WINNER OF MLADA BOLESLAV, BIG2 

Aki a Tim - soutěž o Nejlepší pár
Aki and Tim in competition of The Best couple.

Show handling on couple myself.
 

Děkuji za show handling Niky Oříšková. :)
Thanks to Niky Oříšková for show handling. :) 

 

Show handling on couple myself. 

video zde/here: 

 

------------------------------------------------------------------------

Speciality Club Show DK CZ Mlada Boleslav, 27.4.2013
dalmatian judge: Aase Jakobsen (NOR), kennel Toot's
SHOW HANDLING: Věrka Hejtíková 


 

Murphy’s Law Raul ,,MAJDA,,
(Killimanjaro's Snow Raul x Fiesta Star Bohemia Rododendron)


Třída mladých: Výborná 1, CAJC
Junior class: Excellent 1, CAJC


Majda byla poprvé na výstavě a byla úžasná.
Majda was first time in show and she was fantastic. 

Majdička :) krásná fenečka absolvovala svou úplně PRVNÍ výstavu. Tato psí holčička byla velmi učenlivá a snaživá, a přestože to byla její první výstava, byla velmi šikovná a předvedla se jako skutečná mladá psí slečna :) Paní rozhodčí ji velmi pěkně ocenila a ještě dodala, že je to velmi nadějná mladá fena s úžasným předvedením a přátelskou povahou.

Video1: 

 

Video2: 

 

Video3: 

 

Obě výstavy jsme si pěkně užili, ikdyž to bylo velmi náročné na jeden den. Počasí se celkem střídalo s mírným studeným větrem a zimou když bylo pod mrakem a chvílema i svitlo sluníčko. Pejsci si to náležitě užívali s námi a samozřejmě nejvíce Zabodovala naše Akira nejen v kruhu výstavním ale i mimo něj, když si ukradla igelitku s piškotkama a najednou ,,bylo ticho po pěšině,, :-DDD 

Nojo, zasloužené a slíbené piškotky si našla rovnou sama ;) :) :) holka naše jedna šikovná :) . . . nejen, že chodila všechny dobré lidi pomazlit, ale při tom rovnou vyčmuchávala jejich kapsy, jakmile zjistila, že v kapsičkách mají nějaké dobrotky :) to pak už věděla. . . 

Náš Timík se také rád mazlil a hlavně s dětmi, které se u našich pejsků zastavovaly s otázkou: ,, zda si je mohou pohladit" a jak dětem tak pejskům bylo náležitě blaženě :) :) :)

Ještě jednou VELKÉ DÍKY NIKY, KTERÁ SE O PEJSKY během vystavování také starala a za jejich krásnou prezentaci v kruhu. Jsem na tebe Niky moc pyšná jak krásně jsi to zvládla a našim pejskům věnovala lásku a péči, když jsem vystavovala u dalmatinů :) Děkuji !! :)