PRO ZÁJEMCE O SEMINÁŘ VYSTAVOVÁNÍ SE SPRÁVNOU KOMUNIKACÍ SE PSEM :)

07.12.2014 13:20
 
 

Dobrý den všem :)

 
hodně mi chodí majly s dotazem, zda bude a kdy další seminář vastavování, jak se přihlásit a kam, že by jste potřebovali, že s pejsky zažíváte trable a stres atak pod.,  . . .
Milí zlatí, tento rok určitě né, ale vypadá to slibně a tudíž příští rok už snaad zase budou ;) uvidíme. Já vím že Vám stále píšu, sledujte mé webové stránky, ale jak říkkám vydržte !! ;) Příští rok už je tu za chvíli a myslím, že seminář vystavování bychom mohli udělat klidně i na dva dny v jeden den začátečníci a v druhý pokročilí a to cca na jaře ;) Nebojte, vše se dozvíte včas ;) 
 
K dotazům ohledně místa konání, zájem má Uherské Hradiště, Brno, Praha, Jihlava, Zlín, Uherský Brod, Karlovy Vary, Chomutov, Olomouc, atak dále . . .
 
Také ohledně nervů stresu, že se pejsci nechtějí vystavovat, že vázne komunikce, že se bojí a že si s nimi nevíte rady, případně jestli bych Vaše pejsky mohla vystavovat.
V první řadě žádnou paniku, všechno jde, když se chce. :) 
 
Milí vystavovatelé, ať už začáteční nebo pokročilí, vydržte, vše se dozvíte včas ;) :) a příští rok přinese určitě nové ovoce, budu se na Vás všechny těšit :)
 
Přeji krásný předvánoční čas a Halelůja všem :) pp Věrka 
 
Najdete mě na facebookových stránkách zde: https://www.facebook.com/psiporadna