SETKÁNÍ S KANCEM POKRAČOVÁNÍ + FOTO !

30.03.2012 15:37

 

Přidáno Nové info o statečné fenečce labradorce Jessi a foto jak marodí ! Děkujeme majitelce za průběžné informace. Jsou přínosné pro nás pro všechny.

 

 ! NEPŘEHLÉDNĚTE ! NEPŘEHLÉDNĚTE !

 

Kačenka charvátová

:) Moc Vám děkujeme, jessi dnes dokonce přinesla hračku že si chce hrát, ještě trošku kňourá když leží.V sobotu jdeme na vyndání stehů a na kontrolu, tak podám info jak to s Námi vypadá.

Hezký večer.

 

PP Věrka

Moc držím palce a budu se těšit Jessi brzkému uzdravení a infu od Vás. Snad tam kance už nepotkáte a určitě bych to ještě nahlásila na policii, aby zabránili dalšímu vašemu nebo cizímu zranění.

 

Katka Charvátová

Dobrý den, no nahlásili jsme to na obecním úřadě a mamka se o tom bavila s myslivcem, ale bohužel je období kdy bachyně rodí a hledají si místa kam své mladé "vyvrhnout" takže se s tím nedá nic dělat.Otázkou je spíš co dělali myslivci v zimě, když je to už několikátý případ a více lidí od Nás ze Sosnové prasata vidělo :) Taky jsem to došla říct do naší mateřské školky, protože si tam chodí děti hrát a i paní učitelka mi řikala že s dětma už vyděli rozválené pelechy.

 

Posílám dvě fotky jak je na tom jessi, akorát mam teď obavu z toho že má malou díru v krku, kterou veterinář jen vyholil okolo, vydezinfikoval a řekl že to šít nebude, dnes začala trošku sípat a myslím že tam má možná něco proraženého, protože je vidět že jí to v krku asi šimrá nebo tak něco, no v sobotu se na to zeptám až půjdu na to vyndání stehů.Rodiče museli odletět na dovolenou, protože jí měli už zapalcenou a nedalo se to zrušit, tak je to tady na mě a bráchovi aby jsme jí dali do pucu tak děláme co můžem :) Děkujeme že držíte palce a že jste to uveřejnila, doufám že se to už nikomu nestane.

 

Labradorka Jessi po napadení kancem
Statečný marod fenka Jessi